Στα Νοσοκομεία Ρίου και «Αγίου Ανδρέα» ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου- Συναντήθηκε με τις Διοικήσεις και τα σωματεία των εργαζομένων

Επισκέψεις στο Νοσοκομείο του Ρίου και τον «Αγίο Ανδρέα», ώστε να συναντηθεί με τις Διοικήσεις και τα Σωματεία Εργαζομένων των δύο Ιδρυμάτων , πραγματοποίησε ο βουλευτής Αχαΐας, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. 

Μετά το πέρας αυτών, ανέφερε:
«Επισκέφτηκα σήμερα το ΠΓΝΠ Ρίου και το νοσοκομείο «Άγιος Αντρέας» για συνάντηση και ενημέρωση, τόσο από τις Διοικήσεις των δύο νοσοκομείων, όσο και από τα σωματεία των εργαζομένων. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημόσια Υγεία οξύνονται καθημερινά. Οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, αλλά και, σε πολλές περιπτώσεις, σε υγειονομικό υλικό επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη.
Όταν το Ε.Σ.Υ. καταρρέει, μόνο ο κ. Πολάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί και μόνο ο κ. Ξανθός την βλέπει βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν. Στο νοσοκομείο του Ρίου χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις και επιπρόσθετοι οικονομικοί πόροι στις κτιριακές υποδομές, προσλήψεις άμεσα νοσηλευτικού προσωπικού και τραυματιοφορέων, έτσι ώστε η μεγάλη αυτή μονάδα να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες της περιφέρειας. Στο νοσοκομείο «Άγιος Αντρέας» πρέπει να οριστικοποιηθεί άμεσα και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης των κλινικών και να αντιμετωπισθούν οι μεγάλες ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό.
Θα συνεχίσουμε από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να παρακολουθούμε τα προβλήματα των δύο μεγάλων νοσοκομείων και να ελέγχουμε την Κυβέρνηση κοινοβουλευτικά για την άμεση αντιμετώπισή τους.
Την αναξιοπιστία του Υπουργείου Υγείας δε μπορεί να την πληρώνει ο πολίτης!»

Στα Νοσοκομεία Ρίου και «Αγίου Ανδρέα» ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου- Συναντήθηκε με τις Διοικήσεις και τα σωματεία των εργαζομένων Στα Νοσοκομεία Ρίου και «Αγίου Ανδρέα» ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου- Συναντήθηκε με τις Διοικήσεις και τα σωματεία των εργαζομένων Reviewed by imerisios.gr on 4:09:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.