Σε λίγες ημέρες οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Το επόμενο διάστημα καλούνται οι Δήμοι, μεταξύ των οποίων και αυτός της Πάτρας,  να υλοποιήσουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε., το οποίο αφορά πολίτες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
 Το ΚΕΑ είναι παροχές σε χρήμα (επίδομα), σε είδος (π.χ. κάρτα σίτισης) και σε υπηρεσίες (π.χ. παρακολούθηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης).
Ο Δήμος της Πάτρας, με ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές, θα κάνει ότι είναι δυνατό για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Όπως μάλιστα αναφέρει, κάθε αίτηση δικαιούχου υπολογίζεται ότι διαρκεί περίπου 15 λεπτά, κάτι που θα επιβραδύνει την διαδικασία αν αναλογιστεί κανείς τον μεγάλο αριθμό αιτήσεων που θα γίνουν.
Το επόμενο διάστημα, αναμένεται αναλυτική ενημέρωση και στοιχεία για το πού θα μπορούν οι δικαιούχοι να απευθύνονται.  Σε λίγες ημέρες οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης Σε  λίγες ημέρες οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης Reviewed by imerisios.gr on 3:33:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.