Ηλίας Θεοδωρόπουλος – Νέος Αντιπρόεδρος Π.Τ. Οικονομικού Επιμελητηρίου: «Στόχος μας η ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας»

Δήλωση του νέου Αντιπροέδρου στη διοίκηση του 10ου Π.Τ του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Ηλία Θεοδωρόπουλου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους Οικονομολόγους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές τις 11ης Δεκεμβρίου και με εξέλεξαν στην Διοίκηση του 10ου Περιφερειακού Τμήματος Βορειοδυτικής Πελοποννήσου. 
Επίσης ευχαριστώ τα υπόλοιπα μέλη της Τοπικής Διοίκησης και κυρίως τον Πρόεδρο κ. Κουτρουμάνη Γιώργο, που κατά τις χθεσινές αρχαιρεσίες μου εμπιστεύτηκαν τη θέση του Αντιπροέδρου στη νέα διοίκηση του 10ου Π.Τ του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Στόχος μας παραμένει να είμαστε δίπλα σε κάθε Οικονομολόγο. Επιπλέον, με τις δράσεις και τις προτάσεις μας , σε συνεργασία και με άλλους φορείς, θα επιδιώξουμε να ληφθούν μέτρα από την Πολιτεία που θα τονώσουν την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.»

Ηλίας Θεοδωρόπουλος – Νέος Αντιπρόεδρος Π.Τ. Οικονομικού Επιμελητηρίου: «Στόχος μας η ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος – Νέος Αντιπρόεδρος Π.Τ. Οικονομικού Επιμελητηρίου: «Στόχος μας η ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας» Reviewed by imerisios.gr on 9:59:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.