Η αντίδραση Παπαθεοδώρου για την πρωινή δολοφονική επίθεση στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Για τη σημερινή δολοφονική και τρομοκρατική ενέργεια, ο Βουλευτής Αχαΐας, Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις  


Σήμερα δεχθήκαμε μια δολοφονική, τρομοκρατική επίθεσηκατά διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ  και από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα. Πέρα από τις υπαρκτές πολιτικές ευθύνες που έχουμε καταγγείλει στον Πρωθυπουργό, τώρα είναι η ώρα να συνεργαστούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα με στόχο την προστασία του πολίτη και των κατοίκων της περιοχής.
Το φαινόμενο έχει επιδεινωθεί από την προκλητική αδιαφορία που δείχνει το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ο ίδιος ο Υπουργός.
Ήταν ένα στοχευμένο δολοφονικό, τρομοκρατικό χτύπημα και ζητάμε  να μην υπάρχει ανοχή σε τέτοιου είδους καταστάσεις. 
Η κατοχύρωση της δημόσιας ασφάλειας είναι δικαίωμα του πολίτη, το οποίο θα πρέπει να εγγυάται η Πολιτεία. Σήμερα δεν βάλλεται  μόνο ένας θεσμός της Δημοκρατίας, που είναι το ΠΑΣΟΚ ως πολιτικό κόμμα. Σήμερα κινδύνεψαν εργαζόμενοι, πολίτες, αστυνομικοί που επιτελούσαν το καθήκον τους και γι αυτό θα πρέπει να υπάρχει η εγρήγορση όλων μας απέναντι σε ένα φαινόμενο που πλήττει την κοινωνία και την Δημοκρατία.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δράστες αυτοί είναι εχθροί της κοινωνίας και της Δημοκρατίας και ως τέτοιους θα πρέπει να τους αντιμετωπίζει κάθε δημοκρατικός πολίτης.

Η αντίδραση Παπαθεοδώρου για την πρωινή δολοφονική επίθεση στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ Η αντίδραση Παπαθεοδώρου για την πρωινή δολοφονική επίθεση στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ Reviewed by imerisios.gr on 3:45:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.