Ο Προμηθέας κόβει την πίτα του - Οι τιμώμενοι φορείς και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει ο ΑΣΠ Προμηθέας αυτή την ώρα στην Κεντρική Σάλα του "Δημ.Τόφαλος" από 10:30 ως 13:00.

Φέτος, οι άνθρωποι του Προμηθέα, δείχνοντας -για μια ακόμα φορά- την ευαισθητοποίηση του Συλλόγου απέναντι στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, αποφάσισε να τιμήσει τρεις φορείς, που προσφέρουν γεύματα σε άπορους συμπολίτες μας, και συγκεκριμένα:
-          -  την Ιερά Μητρόπολη Πατρών με τα ενοριακά συσσίτια των εκκλησιών της Πάτρας, αλλά και την κεντρική δομή συσσιτίου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως «Το Κελάρι της Αγάπης».
-          -  το Δήμο Πατρέων με την Τράπεζα Τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου,
-          -  και την ανεξάρτητη κίνηση ιδιωτών: «Σίτιση Φίλων Πλατείας Τριών Ναυάρχων».

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα περιλαμβάνει διάφορες εκπλήξεις, ενώ πλούσια δώρα περιμένουν τους τυχερούς.Επιπλέον, μετά τη λήξη της εκδήλωσης οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους αθλητές της Ανδρικής ομάδας στη μπουτίκ του Συλλόγου.
10:30 – 11:00  Προσέλευση  ακαδημιών  και καλεσμένων   στο  «Δ.Τόφαλος».
11:00 – 11:45  Αγώνας  επίδειξης  σκάκι  (simultane) με  παιδιά  των  ακαδημιών  μας.
11:00 – 12:00  Κρυμμένος  θησαυρός και  παιχνίδια μπάσκετ  από  τους αθλητές των ακαδημιών του συλλόγου.
12:00 – 12:15  Κοπή  Βασιλόπιτας  –  Χαιρετισμοί επισήμων  –  Βραβεύσεις.
12:15 – 13:00  Λήξη της εκδήλωσης, μοίρασμα βασιλόπιτας, αυτόγραφα και φωτογράφιση με παίκτες της ομάδας στη μπουτίκ.
Ο Προμηθέας κόβει την πίτα του - Οι τιμώμενοι φορείς και το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Ο Προμηθέας κόβει την πίτα του - Οι τιμώμενοι φορείς και το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Reviewed by imerisios.gr on 12:05:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.