Σε εκδηλώσεις τηςΈνωσης Γυναικών και των Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Γιώργος Μαυραγάνης

Κοντά σε κοινωνικές και εθελοντικές ομάδες που προσφέρουν στο συνάνθρωπο βρέθηκε ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο πρώην Υφυπουργός παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτα των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, των Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Συνδέσμου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην E.Χ. Αχαΐας, της Τ.Δ. Αχαΐας της Δ.Ε.Α. και του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Υ.Δ.Τ. & Π.Π. Ν/Δ Ελλάδας. Ο Γ. Μαυραγάνης αντάλλαξε ευχές με τις διοικήσεις και τα μέλη των φορέων, και τους δήλωσε ότι θα βρίσκεται στη διάθεσή τους για να διεκδικήσουν μαζί την ικανοποίηση δίκαιων αιτημάτων τους. 
Επίσης, ο πρώην Υφυπουργός συμμετείχε στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Πάτρών. Ευχήθηκε στους διοργανωτές να συνεχίσουν το έργο που προσφέρουν και τόνισε ότι η 26χρονη διαδρομή της Ένωσης, αφενός αποδεικνύει την αγάπη που τρέφει για τον συνάνθρωπο, και αφετέρου την δυναμική που έχει αναπτύξει στην κοινωνία. 


Σε εκδηλώσεις τηςΈνωσης Γυναικών και των Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Γιώργος Μαυραγάνης Σε εκδηλώσεις τηςΈνωσης Γυναικών και των Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Γιώργος Μαυραγάνης Reviewed by imerisios.gr on 9:30:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.