«Δεν υπάρχει ζήτημα έλλειψης αλατιού για την κακοκαιρία στην Δυτική Ελλάδα» - Ανακοίνωση της Περιφέρειας

Με αφορμή δημοσιεύματα περί μη επάρκειας αλατιού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, γίνεται γνωστό μέσω ανακοίνωσης από την Περιφέρεια ότι:

«Για την μεγαλύτερη δε διασφάλιση, σήμερα προβήκαμε σε επιπλέον προμήθεια 470 τόνων, επιπλέον αυτών που διαθέτουμε αποθηκευμένους, ποσότητα ικανή να αντιμετωπίσει τη συγκυρία. 
Πράγματι, οι καιρικές συνθήκες που έπληξαν την περιοχή μας τις τελευταίες ημέρες, ήταν οι χειρότερες των τελευταίων 30 χρόνων.  Για να ανταποκριθούμε σε αυτές καταναλώθηκε μεγάλη ποσότητα αλατιού, περίπου 1.000 τόνοι, τόσο από τις δικές μας υπηρεσίες, όσο και από τους Δήμους στους οποίους διαθέσαμε αλάτι. 
Ωστόσο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαθέτει ετοιμότητα, τόσο σε πόρους όσο και σε διαδικασίες,  προκειμένου να ανταπεξέρχεται άμεσα  στις ανάγκες που προκύπτουν

«Δεν υπάρχει ζήτημα έλλειψης αλατιού για την κακοκαιρία στην Δυτική Ελλάδα» - Ανακοίνωση της Περιφέρειας «Δεν υπάρχει ζήτημα έλλειψης αλατιού για την κακοκαιρία στην Δυτική Ελλάδα» - Ανακοίνωση της Περιφέρειας Reviewed by imerisios.gr on 10:19:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.