Σειρά μαθημάτων Κουνταλίνι Γίογκα για τα ζωτικά όργανα του σώματος

Το Εργαστήρι Μουσικής Εμπειρίας και Μάθησης σας ενημερώνει πως τα μαθήματα Κουνταλίνι Γιόγκα για ενήλικες για τη χρονιά 2017 ξεκινούν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και συνεχίζονται, κάθε Παρασκευή 19.30 – 21.00.


Η Κουνταλίνι Γιόγκα είναι η Γιόγκα της επίγνωσης. Η αρχέγονη αυτή πρακτική προσφέρει προσωπική ανάπτυξη, θεραπεία και διατήρηση της φυσικής και ψυχολογικής υγείας. Έμφαση δίνεται στην αναπνοή, το διαλογισμό, τις θέσεις των χεριών (μούντρας), την παραγωγή κωδικών ήχων (μάντρας) και την πνευματικότητα. Εξισορροπεί το ενδοκρινές σύστημα, ενισχύει το νευρικό σύστημα, διευρύνει την ικανότητα των πνευμόνων και καθαρίζει το αίμα. Δίνει τη δυνατότητα αυτοελέγχου μέσα από την αξιοποίηση της ενέργειας του νου και των συναισθημάτων. Διδάσκει έτσι έναν τρόπο σκέψης που ενδυναμώνει όποιον ασκείται συστηματικά στην πρακτική αυτή, ώστε να φτάνει το υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων του σε όλους τους τομείς και να επιτυγχάνει την ένωση (yoga = ένωση), την εναρμόνιση σώματος, νου, ψυχής.
Σειρά μαθημάτων Κουνταλίνι Γίογκα για τα ζωτικά όργανα του σώματος:
20 Ιανουαρίου Κρίγια για το έντερο
27 Ιανουαρίου Κρίγια για τα νεφρά
03 Φεβρουαρίου Κρίγια για το συκώτι
10 Φεβρουαρίου Κρίγια για τους πνεύμονες
17 Φεβρουαρίου Κρίγια για τον εγκέφαλο
Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε μορφή εκγύμνασης συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Murmur Εργαστήρι Μουσικής Εμπειρίας και Αυτοσχεδιασμού | Μαιζώνος 16, Πάτρα

Υπεύθυνη εργαστηρίου:  Κωνστάντζα Satdeep Kaur Μανιατοπούλου
Κάθε Παρασκευή 19.30 – 21.00 
Πληροφορίες - Κρατήσεις Θέσεων: 2610 625530
Απαραίτητη η κράτηση θέσης
Σειρά μαθημάτων Κουνταλίνι Γίογκα για τα ζωτικά όργανα του σώματος Σειρά μαθημάτων Κουνταλίνι Γίογκα για τα ζωτικά όργανα του σώματος Reviewed by imerisios.gr on 3:12:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.