Εκλογές και βραβεύσεις στον Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας - Δείτε Φωτογραφίες

Την  Κυριακή 29-01-2017 στις 18.30 ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού σταδίου.

Η παρουσία των αθλητών των μελών και φίλων του Π.Ο. Πατρών ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητική , αφού η αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά.
Παρέστησαν και τίμησαν την εκδήλωση: Ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος από την Π.Δ.Ε ο  Αντιπερειφερειάρχης Γρηγόρης  Αλεξόπουλος, από τον Δήμο Πατρέων  η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροπαναγιώτη Κατερίνα,  ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Σταδίου Τάκης Πετρόπουλος και (σύμβουλος του Δημάρχου) και το μέλος Αργυράτος Θόδωρος, τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξενοφώντας Μπαχρας, τον Ο.Λ.ΠΑ. εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Κων/νος Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ Θεόδωρος Λιακόπουλος . ο Πρόεδρος των τριτέκνων Ανδρέας Αποστολόπουλος και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Π.Ο.Πατρών Γιάννης Παρασκευόπουλος.
Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους οι χορηγοί μας : Από την IDEAL ο Δ/ντης του καταστήματος κ. Παναγ. Παπαπαναγιώτου, από την COSMOTE ο κ. Οικονόμου Δημήτρης Υδ/ντης λειτουργίας και συντήρησης Δ-Ε, από την ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ GROYP ο κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος και από την PROFI AL ο κ. Διονύσης Καλογεράτος.Δεν μπορεσαν να παραβρεθούν και έστειλαν μηνύματα ευχών και συμπαράστασης η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ και η 3 Ε.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου Σπύρος Πολίτης Ευχήθηκε σε όλους εκ μέρους του Δ.Σ. του Ομίλου, υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ακόμα καλλίτερες επιτυχίες στους αθλητές για το 2017. Έκανε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε καθώς επίσης μίλησε για τον προγραμματισμό που έχει γίνει για την νέα χρονιά. Έδωσε βαρύτητα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο όμιλος και τις προσπάθειες που καταβάλλονται  για την αντιμετώπιση τους. Επισήμανε την ανάγκη διατήρησης της λειτουργία της Ακαδημίας ποδηλασίας που έχει ως έδρα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και την καλή σχέση που υπάρχει με τους γονείς.
 Επίσης στις άμεσες προτεραιότητες σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων είναι η ολοκλήρωση ενός ποδηλατοδρόμου από την Πλαζ έως την Παραλία Πατρών αποστάσεως 9ΚΜ. Σχεδόν το μισό τμήμα είναι έτοιμο από τον ΟΛΠΑ και την ΑΔΕΠ Α.Ε.
Απηύθυναν χαιρετισμό και έκοψαν κομμάτι από την πίτα, όλοι οι παραπάνω παραβρισκόμενοι που τόνισαν την συμπαράσταση τους στον όμιλο μας. 
Αντί για το φλουρί δόθηκε στον τυχερό , ένα ποδήλατο παιδικό προσφορά του χορηγού μας IDEAL Ν.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. 
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ :

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές για τις διακρίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2016 σε επίπεδο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και διεθνών επιτυχιών, όπως έχει θεσπιστεί και τηρείται για πάρα πολλά χρόνια.
1. ΑΧΤΥΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (1ος Πανελληνιονίκης στο ΣΚΡΑΤΣ- 3ος στο Ατομικό πουρσουίτ 4.000Μ και  3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας 2016 Ανδρών).
2. ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ  (3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας Ανδρών).
3. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( 1ος Βαλκανιονίκης στο Ομαδικό Σπριντ  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα πίστας).
4. ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (3ος Πανελληνιονίκης στην Ατομική Χρονομέτρηση στην κατηγορία Μάστερ Α)
5. ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (2η Πανελληνιονίκης στην Ατομική Χρονομέτρηση στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας ΜΙΝΙ μεγάλα)
6. ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας Ανδρών).
7. ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ( 1ος Πανελληνιονίκης στην Ατομική Χρονομέτρηση στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας ΜΙΝΙ μικρά).
8. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ( 3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας Ανδρών).
Στη συνέχεια ο Όμιλος βράβευσε όλους τους μικρούς αθλητές του για την αγάπη τους για το άθλημα της ποδηλασίας: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ- ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΑΛΕΞΗΣ- ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ- ΚΟΡΟΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ- ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ- ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ- ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ- ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ- ΜΠΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΚΑΖΑΜΑΡΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ –ΑΙΜΙΛΙΑ - ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ- ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ- ΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΑ- ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ- ΚΟΡΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦ.-ΘΕΟΔΩΡ. - ΠΕΦΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ- ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ- ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ- ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗ

Δεν παρευρέθηκε στην βράβευση ο αθλητής ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ λόγω απουσίας του στην Αθήνα για προετοιμασία και σπουδές.
Παράλληλα διεξήχθησαν και οι αρχαιρεσίες του ομίλου για την εκλογή νέου Δ.Σ.
Η θητεία του νέου Δ.Σ. θα είναι τριετής. Εξελέγησαν οι κάτωθι:
ΑΥΓΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΝΤΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
ΜΑΜΜΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΡΑΧΙΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΣΕΡΗΣ ΘΑΝΟΣ
Εντός της εβδομάδας θα γίνει η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του Π.Ο.Πατρών. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  χορηγούς μας που χωρίς την στήριξη τους δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε όλα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα:
1. Ν.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
2. ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ
3. ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ GROYP
4. PROFI AL Δ.&Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ
5. COSMOTE 
6. 3 Ε
Τους υποστηρικτές του:
1. Ποδήλατα ΣΕΡΚΟΣ Σονικιάν Σταύρος.
2. BIKE CENTER Μπακόπουλος Πέτρος
3. MOTO CENTER Μητρούλιας Παναγιώτης
4. ΝΟΥΖΑΚΗΣ TRANS Μεταφορές

Εκλογές και βραβεύσεις στον Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας - Δείτε Φωτογραφίες Εκλογές και βραβεύσεις στον Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας - Δείτε Φωτογραφίες Reviewed by imerisios.gr on 9:37:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.