Παρατείνεται οδιαγωνισμός αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 η προθεσμία για τον «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2017», που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Κεντρική Αφίσα Προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 καθώς και του θέματος που έχει το Πατρινό Καρναβάλι: «Καρναβαλιζόμαστε ελεύθεροι από ουσίες και εξαρτήσεις». Ο σκοπός αυτός είναι συνέπεια της βούλησης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» να αποτελέσει το καρναβάλι ως μεγάλη γιορτή της νεολαίας, ένα ακόμα βήμα στον πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά.  
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες, φοιτητές και όσοι άλλοι το επιθυμούν μεμονωμένα καθώς και ομάδες. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται εταιρίες πάσης φύσεως.
Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία, ειδικά βραβεία και έπαινοι. 
Λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr, ενώ τις προτάσεις τους πρέπει να τις στέλνουν  στο email: info.carnivalpatras@gmail.com

Παρατείνεται οδιαγωνισμός αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού Παρατείνεται οδιαγωνισμός αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού Reviewed by imerisios.gr on 8:27:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.