"Πού το πάει η κα. Γεννηματά" ή ο παλαιοκομματισμός;

O βουλευτής πλέον της NΔ Ι. Φωτήλας αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει διαπιστευτήρια στο νέο του κόμμα τ, επιτιθέμενος στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφερόμενος σε  δημοσιεύματα που
επίσημα τουλάχιστον έχουν διαψευστεί. Με ένα μάλλον παλαιοκομματικό και όχι ένα εκσυγχρονιστικό στυλ όπως αυτό του κ. Μητσοτάκη αναμένουμε τη συνέχεια για να καταλάβουμε εάν πρόκειται απλά για άγχος προσαρμογής.

Δείτε το απόσπασμα της ομιλίας:Είχε όμως προηγηθεί η διάψευση (Δείτε ΕΔΩ):

Διάψευση από Γεννηματά: Δεν δήλωσα ποτέ «πρώτα το κόμμα, μετά η χώρα» και δεν δέχομαι μαθήματα πατριωτισμού από κανένα

Η Φώφη Γεννηματά σε τηλεοπτική της συνέντευξη το Star και στην Πόπη Τσαπανίδου ερωτηθείσα σχετικά, απάντησε: «Δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη που να περιλαμβάνει το περιεχόμενο που μου λέτε ότι βάζουμε «πρώτα το κόμμα, μετά τη χώρα». Σεβαστές οι απόψεις των δημοσιογράφων και οι εκτιμήσεις τους, οι απόψεις όμως οι δικές μου καθορίζονται και αποτυπώνονται από τη γραμμή του Κόμματος και αποτυπώνονται στις συνεντεύξεις που δίνω η ίδια».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Και για να τελειώνουμε, δεν δέχομαι μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν. Η Παράταξή μου και εγώ προσωπικά έχουμε βάλει το συμφέρον της χώρας πάνω από το κομματικό συμφέρον, το πληρώσαμε ακριβά, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Υπενθύμισε δε ότι «το καλοκαίρι του ’15 βάλαμε πλάτη και έβαλα πλάτη προσωπικά ήμουν μόλις ένα μήνα εκλεγμένη Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για να μη βρεθεί η χώρα έξω από την Ευρωζώνη, κυρίως για λόγους εθνικής ασφάλειας και δευτερευόντως για οικονομικά ζητήματα. Και τότε εγώ δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα. Δεν ζήτησα να μπω στην Κυβέρνηση, ούτε να γίνω Αντιπρόεδρος».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέληξε λέγοντας: «Το εθνικό συμφέρον είναι πάνω απ” όλα. Αλλά το εθνικό συμφέρον δεν εξυπηρετείται από το διχασμό και την πόλωση».

"Πού το πάει η κα. Γεννηματά" ή ο παλαιοκομματισμός; "Πού το πάει η κα. Γεννηματά" ή ο παλαιοκομματισμός; Reviewed by imerisios.gr on 8:01:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.