Οι Patrinistas έκοψαν την πίτα τους και συγκέντρωσαν τρόφιμα

Η ομάδα Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης  Patrinistas, για έκτη συνεχή χρονιά πάλι στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, φέτος στην φιλόξενη καφετέρια Maya Cafe Snack Drink, το πρωί του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2017
, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, συγκεντρώσαμε τρόφιμα και ανταλλάξαμε ευχές για το 2017. Προσφέραμε πίτα, κεράσαμε τεντούρα και μοιράσαμε τριαντάφυλλα στους συμπολίτες μας σε μια χαρούμενη γιορτή , όπου συγκεντρώσαμε σημαντική ποσότητα τροφίμων μεγάλης διάρκειας λήξης, είδη προσωπικής φροντίδας , απορρυπαντικά και χαρτικά τα οποία και θα παραδώσουμε στα Ιδρύματα "ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" και "Θ.Π.Κ. Η ΜΕΡΙΜΝΑ" της πόλης μας, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των συμπολιτών μας που φιλοξενούν.

Γνωρίσαμε συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για την Ομάδα μας, ανταλλάξαμε ιδέες για νέες δράσεις, απλά τα είπαμε..... συγκινηθήκαμε και ευχηθήκαμε και του χρόνου με υγεία , αγάπη, περισσότερη ανθρώπινη επικοινωνία και προσφορά στον συνάνθρωπο και στην πόλη μας. Τυχερές της χρονιάς στις οποίες έπεσε το φλουρί από τις βασιλόπιτες μας, οι φίλες και μέλη της Ομάδας μας Τόνια Ράπτη και Ειρήνη Γουσοπούλου.

Ευχαριστούμε πολύ :

α. Την Μαρία Μετζελοπούλου, ιδιοκτήτρια της καφετέριας MAYA CAFE SNACK DRINΚ, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 124 & Παντανάσσης γωνία, για την πρακτική στήριξη - εξυπηρέτηση της δράσης μας και την θερμή φιλοξενία.
β. Τον Αλέξιο Μακρή, ανθοπώλη στη οδό Κανελλοπούλου 40, Έξω Αγυιά για την ευγενική προσφορά των λουλουδιών, για πέμπτη συνεχή χρονιά, που έδωσαν χρώμα στην δράση μας.
γ. Την Βιομηχανία ποτών CHRIS για την προσφορά (για πολλοστή φορά) της υπέροχης τεντούρας.
δ. Το Φαρμακείο της Αθηνάς Θανοπούλου (Λεωφόρος Κορίνθου 321) και της Mυρσίνης Σκόνδρα (Λεωφόρος Γούναρη Δημητρίου 370), για την προσφορά τους σε παιδικές τροφές και πάνες .
ε. Τους δεκάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και για τα ζεστά τους χαμόγελα. Οι προσφορές σε είδη για τα δυο ιδρύματα, ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.
Οι Patrinistas έκοψαν την πίτα τους και συγκέντρωσαν τρόφιμα Οι Patrinistas έκοψαν την πίτα τους και συγκέντρωσαν τρόφιμα Reviewed by imerisios.gr on 11:04:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.