Οι εξελίξεις στις Τράπεζες και την Οικονομία στο επίκεντρο εκδήλωσης της Ο.Τ.Ο.Ε

Οι εξελίξεις στις Τράπεζες και την Οικονομία θα βρεθούν στο επίκεντρο της ενημερωτικής εκδήλωσης – συζήτησης που διοργανώνει  η Ο.Τ.Ο.Ε. την Τρίτη 7/3/2017 και ώρα 18:30
στο Ξενοδοχείο «ASTIR» στην ΠΑΤΡΑ (Δ/νση Αγίου Ανδρέου 16)

Από την ΟΤΟΕ θα παρευρεθούν: Ο Πρόεδρος σ. Σταύρος Κούκος, ο Γεν. Γραμματέας, σ. Αχιλλέας Μυλωνόπουλος και η Γραμματέας Ασφαλιστικού, σ. Βάσω Βογιατζοπούλου.

Στην εκδήλωση, στην  οποία προσκαλούνται όλοι οι εργαζόμενοι στις Τράπεζες, θα συζητηθούν ακόμη, ζητήματα που σχετίζονται με την:

Υλοποίηση ρυθμίσεων της Κλαδικής Σ.Σ.Ε., που εκκρεμούν.
Ψηφιοποίηση τραπεζικών εργασιών και προστασία της απασχόλησης.
Ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τις συντάξεις και τα εργασιακά δικαιώματα.

Η ενημέρωση των Τραπεζοϋπαλλήλων είναι εφ’ όλης της ύλης των θεμάτων, που απασχολούν τον κλάδο μας, αλλά και γενικότερα και γίνεται με σκοπό (σύμφωνα με σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ) την προετοιμασία των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα και την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση νέων επιθέσεων.
Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συγκέντρωσης θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και θα ακουστούν σκέψεις, απόψεις και προτάσεις των τραπεζοϋπαλλήλων και παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα σε εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης να υποβάλουν ερωτήσεις για τη δράση της ΟΤΟΕ ενόψει της τρέχουσας περιόδου.

Οι εξελίξεις στις Τράπεζες και την Οικονομία στο επίκεντρο εκδήλωσης της Ο.Τ.Ο.Ε Οι εξελίξεις στις Τράπεζες και την Οικονομία στο επίκεντρο εκδήλωσης της Ο.Τ.Ο.Ε Reviewed by imerisios.gr on 10:54:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.