Στα περίπτερα το πρώτο φύλλο της εφημερίδας "Ελευθερία του Τύπου"

Μη μιλάς, μη γελάς...

Κινδυνεύει η Ελλάς!

Αυτό (το τελευταίο) είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος του βασικού θέματος της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του Τύπου που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα όλης της χώρας.
Το πρωτοσέλιδο από σχεδιαστικής πλευράς και layout θυμίζει έντονα «Το ΒΗΜΑ της Κυριακής» αν και το λογότυπο του τίτλου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μοιάζει εντελώς παράταιρο (είναι άσχημο και τεράστιο!) με το σύνολο της πρώτης σελίδας.
Από πλευράς ουσίας η νέα εφημερίδα δίνει το (συντηρητικό) στίγμα της με τον βασικό της τίτλο που στηρίζεται σε «ηχηρή παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας μέσω της "Ελευθερίας του Τύπου"»: Κινδυνεύει η Ελλάς! / Να συμπλεύσουν οι πολιτικές δυνάμεις στα ανοιχτά μέτωπα / Οι τουρκικές προκλήσεις και τα αδιεξοδα μέτωπα. Και συμπεραίνει η εφημερίδα:.. 
Ανοίγει ο δρόμος για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών... 
Κάποιοι πιστεύουν πως το πρωτοσέλιδο θα συζητηθεί ενώ κάποιοι άλλοι ψάχνουν για αποκαλυπτικά θέματα στο πρωτοσέλιδο. Μερικοί ισχυρίζονται ότι είναι «ψευτοθέμα» που ούτε ως (πρωτοσέλιδο) μονόστηλο θα έμπαινε σε άλλη εφημερίδα... Εκτός αν το είχε σκεφτεί ο Σταύρος Ψυχάρης που κατά καιρούς έφτιαχνε τέτοια πρωτοσέλιδα. Βέβαια ο εκδότης - διευθυντής της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Χρίστος Μουλίνος έχει συνεργαστεί με το (πρώην ισχυρό) αφεντικό του ΔΟΛ και κάποιοι λένε ότι μπορεί να μπει στο μυαλό του Σταύρου Ψυχάρη... 
Εμείς επιφυλασσόμεθα μέχρι να δούμε και να μελετήσουμε ολόκληρη την εφημερίδα...
Οπως και νάχει, καλή επιτυχία!

Στα περίπτερα το πρώτο φύλλο της εφημερίδας "Ελευθερία του Τύπου" Στα περίπτερα το πρώτο φύλλο της εφημερίδας "Ελευθερία του Τύπου" Reviewed by imerisios.gr on 11:38:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.