Ώρα να ´´πάρουμε τα βουνά´´ - Ο χρόνος μέτρα αντίστροφα για το PANACHAIKO TRAIL 2017

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του αγώνα «PANACHAIKO TRAIL 2017»,  που διοργανώνει η “Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων” την Κυριακή 7 Μαΐου 2017. Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα και οι διοργανωτές εργάζονται πυρετωδώς για να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους θα βρεθούν εκεί.

Η περσινή διοργάνωση ήταν μια πραγματική γιορτή για όλους… δρομείς, εθελοντές, υποστηρικτές, χορηγούς, θεατές, διοργανωτές! Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι και φέτος το ενδιαφέρον γι’ αυτό το μεγάλο αθλητικό event είναι πολύ μεγάλο, τόσο από πλευράς συμμετοχής δρομέων όσο και από πλευράς συμμετοχής εθελοντών!

 

Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το χωριό Πουρναρόκαστρο Αχαΐας, οι συμμετέχοντες θα διανύσουν τις πλαγιές του Παναχαϊκού όρους σε δύο ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές 16Km & 20Km. Το «βουνό της Πάτρας», με την ιδιαίτερη ομορφιά και τη μοναδική θέα,  σας περιμένει να το κατακτήσετε!!!

 

Από την πλευρά των διοργανωτών καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διεξαχθεί ένας άρτιος και ασφαλής αγώνας, με πλούσιες παροχές και εκπλήξεις! Πολύτιμοι αρωγοί όπως και πέρυσι είναι οι εθελοντικές ομάδες και οι πολυάριθμοι μικροί & μεγάλοι χορηγοί, που στηρίζουν τη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού!

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν στις 28/4/2017. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site του αγώνα: http://www.panachaikotrail.grκαθώς και το facebookhttps://www.facebook.com/panaxaiko.trail?ref=ts&fref=ts

 

Σας περιμένουμε όλους με χαρά στο φετινό ραντεβού, Κυριακή 7 Μαΐου… Panachaiko Trail 2017… Ελάτε να "πάρουμε τα βουνά..."!!!

 

Ώρα να ´´πάρουμε τα βουνά´´ - Ο χρόνος μέτρα αντίστροφα για το PANACHAIKO TRAIL 2017 Ώρα να ´´πάρουμε τα βουνά´´ - Ο χρόνος μέτρα αντίστροφα για το
PANACHAIKO TRAIL 2017 Reviewed by imerisios.gr on 9:37:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.