Εξαιρετική επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ – Activechildren στην Αγορά Αργύρη - Δείτε Φωτογραφίες

Εκατοντάδες παιδιά, κυρίως προσχολικής και σχολικής ηλικίας, απόλαυσαν ένα εορταστικό διήμερο, γεμάτο δημιουργικά παιχνίδια και δρώμενα, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου, οπότε πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ – Activechildren - Δραστήρια Παιδιά, στην Αγορά Αργύρη.

Αλλά και οι γονείς, όπως και όλοι οι άλλοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές διαλέξεις με επίκαιρα σημαντικά θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα παιδιά, στο πλαίσιο ενός πλούσιου προγράμματος εκδηλώσεων.


Θέματα αιχμής αποτέλεσαν ο σχολικός εκφοβισμός και οι κίνδυνοι από το διαδίκτυο.
Επιτυχία σημείωσε και η Έκθεση που εξελίχθηκε παράλληλα με την συμμετοχή χειροτεχνών, βιβλιοπωλών και άλλων επαγγελματιών αλλά και πολλών Συλλόγων και φορέων, που είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν το σημαντικό κοινωνικό τους έργο.
Το Φεστιβάλ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και την προσδοκία, ότι θα επαναληφθεί και θα καθιερωθεί  ως νέος πρωτότυπος θεσμός.
Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν οι βουλευτές Νίκος Νικολόπουλος και Ιάσων Φωτήλας καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης.
Το επιτυχημένο Φεστιβάλ διοργάνωσαν, η iForce Επικοινωνίες ΑΕ μαζί με τους συντελεστές της τουριστικής Έκθεσης Activetrip και της πανελλήνιας Συνάντησης Γυναικών Activewomen, που πραγματοποιούνται επίσης στην Πάτρα.
Χορηγοί και υποστηρικτές ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Αχαΐας, η Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, η Δούρος ΑΕ, το Υπεραστικό  ΚΤΕΛ Αχαΐας, η Friesland Campina, η Ολυμπία Οδός και το ξενοδοχείο Αστήρ,  το κατάστημα Μπουκέτο Μπαλόνια, η Λουκουμοποιία Κούλου και τα ζαχαροπλαστεία Εντελβάις.
Στο Φεστιβάλ συνέπραξαν μεταξύ άλλων, έχοντας καθοριστικό ρόλο, το juniorsevents και το juniorsclub.gr, η Πολυφωνική Χορωδία, η Ένωση Γυναικών Πάτρας, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, το βιβλιοπωλείο «Το Δόντι»,  το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρών, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, η Σχολή αυτοάμυνας Raptor krav maga - Γιώργος Μιμμής, οι Σχολές Ωμέγα, η Φιλαρμονική του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας και ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών.
Το 1ο Φεστιβάλ – Activechildren - Δραστήρια Παιδιά, πέρασε στην ιστορία, ανοίγοντας ήδη τον φάκελο προετοιμασίας, της επόμενης διοργάνωσης του 2018.

Εξαιρετική επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ – Activechildren στην Αγορά Αργύρη - Δείτε Φωτογραφίες Εξαιρετική επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ – Activechildren  στην Αγορά Αργύρη - Δείτε Φωτογραφίες Reviewed by imerisios.gr on 8:59:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.