Οφρυδόπουλος: "Δεν κερδίζει η ομάδα που έχει τους καλύτερους παίκτες… Κερδίζουν οι παίκτες που έχουν την καλύτερη ομάδα"

Με αφορμή τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής στη Χαλκίδα ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:


«Ο αγώνας που έρχεται, ασχέτως με την μεγάλη βαθμολογική διαφορά των  δυο ομάδων, είναι ο σημαντικότερος αγώνας της αγωνιστικής αφού, εκ των πραγμάτων, παίζει ο πρώτος με το δεύτερο της βαθμολογίας.

Η Χαλκίδα, που είναι μια ομάδα με ιστορία, δίκαια βρίσκεται στην δεύτερη θέση, αφού διαθέτει πολύ καλό σύνολο, έχει πλάνο στο παιχνίδι της και από την έλευση του κ. Αυλωνίτη και μετά έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα τα οποία μάλιστα συνοδεύονται και από εξαιρετικές εμφανίσεις.

Φυσικά έχει και πολύ καλούς παίκτες με ποιότητα και  παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες όπως ο Ντελέκος, ο Μπαλού, ο Εμέκα, ο Μπακομήτρος, ο Βεζυρτζόγλου, ο Πολίτης και άλλοι.

Εμείς συνεχίσαμε να δουλεύουμε σε καλό ρυθμό ολόκληρη την εβδομάδα γι αυτόν τον αγώνα.

Έχουμε όλους τους παίκτες μας έτοιμους και σε καλή κατάσταση.

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι τα παιδιά βγάζουν πάθος και ένταση στο παιχνίδι τους για να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε.

Σε εμάς ότι καλό έχει γίνει, έχει γίνει γιατί πρώτα θέλαμε να γίνουμε ομάδα, όλοι μας, έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και μετά να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν κερδίζει η ομάδα που έχει τους καλύτερους παίκτες…

Κερδίζουν οι παίκτες που έχουν την καλύτερη ομάδα.

Τέλος θέλουμε να  πούμε  όλοι μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας για την καταπληκτική ατμόσφαιρα την Κυριακή που πέρασε στην Αγυιά και ένα συνολικά μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη τους όλη τη χρονιά»!

Οφρυδόπουλος: "Δεν κερδίζει η ομάδα που έχει τους καλύτερους παίκτες… Κερδίζουν οι παίκτες που έχουν την καλύτερη ομάδα" Οφρυδόπουλος: "Δεν κερδίζει η ομάδα που έχει τους καλύτερους παίκτες… Κερδίζουν οι παίκτες που έχουν την καλύτερη ομάδα" Reviewed by imerisios.gr on 12:45:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.