Η Νατάσα Ράγιου νέα προεδρος στο Δ.Σ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Πάτρας - Τι δήλωσε μέσω κοινωνικών δικτύων


H Νατάσα Ράγιου αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας , στο Παράρτημα της Πάτρας, μετά από απόφαση του πρόεδρου της Ε.Α.Ε κ. Ευάγγελου Φιλόπουλου.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ απαρτίζουν οι:
-Αργυρίου Αθανάσιος, καθηγητής Φυσικής Πανεπιστημίου Πατρών
-Καλόφωνος Χαράλαμπος , Καθηγητής Παθολογίας Ογκολογίας ΠΠΝΠ
-Καραχανίδης Νικόλαος, συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος
-Καρδαμάκης Δημήτριος, Καθηγητής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΠΠΝΠ
-Κατσακούλης Ευάγγελος, Γαστρεντερολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ ΠΠΝΠ
-Κουκουρίκου Ιουλία, Νοσηλεύτρια ΠΠΝΠ
-Λυμπερτάδου-Τσακαλώζου Λαμπρινή, συνταξιούχος φαρμακοποιός
-Παπαδόπουλος Δημήτριος, Μικροβιολόγος

Τι έγραψε η Νατάσα Ράγιου για τα νέα της καθήκοντα

Σε ανάρτήση της στα κοινωνικά δίκτυα η κα. Ράγιου έγραψε: "Δεν θέλω να λέω πολλά σε τέτοιες περιπτώσεις. Η θέση της προέδρου της ιστορικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο Παράρτημα της Πάτρας, μόνον τιμητική είναι. Η προσφορά της στην χώρα είναι γνωστή και αδιαμφισβήτητη, 60 χρόνια τώρα. Ευχαριστώ θερμά τον Ευάγγελο Φιλόπουλο και τα εξαιρετικά μέλη που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ."


Το νεοσυσταθέν Δ.Σ. της Πάτρας στηρίζει και συμμετέχει στις εκδηλώσεις “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ …ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ”. Με αυτό το μήνυμα μία νέα πολυήμερη εκστρατεία αρχίζει από σήμερα, Δευτέρα 15/5/17 .

Στο πλαίσιο αυτής της Εκστρατείας πραγματοποιείται

Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στο Αίγιο και Ν. Ηλείας

Για να βοηθηθούν οι γυναίκες στην ελληνική ύπαιθρο που λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών ή προκαταλήψεων και οικονομικών προβλημάτων, δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μετά από μία γενναία χορηγία και συνεχή υποστήριξη της εταιρείας καλλυντικών AVON κατασκεύασε και εξόπλισε με σύγχρονα μηχανήματα μία κινητή μονάδα μαστογράφου. Η μονάδα αυτή περιοδεύει σε διάφορες περιοχές της χώρας μας και προσφέρει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.
Στo πλαίσιο αυτής της προσπάθειας η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε συνεργασία με την Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και την στήριξη των Δ. Αιγιαλείας, Δ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης & Δ. Αρχ. Ολυμπίας, η μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται:
Στο Αίγιο (Παλαιό Νοσοκομείο ) 6 & 7 Ιουνίου, Τηλέφωνο για ραντεβού: 26910/29086 (9.00-14.00).
Στη Βάρδα (Πλατειά Ελευθερίας) 8 & 9 Ιουνίου, Τηλέφωνο για ραντεβού: 26233/60621 (9.00-14.00).
Στην Αρχαία Ολυμπία (Δημαρχείο) 10 & 11 Ιουνίου Τηλέφωνο για ραντεβού: 26240/29087 (9.00-14.00).
Στο Κάστρο (Πλατειά Κάστρου) 12 & 13 Ιουνίου Τηλέφωνο για ραντεβού: 6945661936 (9.00-14.00).
Τα ραντεβού θα κλείνονται από 29 Μαΐου με σειρά προτεραιότητας.

Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο.

• Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.
• Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.
• Να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
• Η γυναίκα να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο), από 3 ημέρες πριν έως 5 ημέρες μετά.

Δεν προσφέρεται ο μαστογραφικός έλεγχος σε γυναίκες που έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.
Προσπάθειά μας είναι όλο και περισσότερες Ελληνίδες να εξετάζονται και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν.
Η Νατάσα Ράγιου νέα προεδρος στο Δ.Σ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Πάτρας - Τι δήλωσε μέσω κοινωνικών δικτύων Η Νατάσα Ράγιου νέα προεδρος στο  Δ.Σ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Πάτρας - Τι δήλωσε μέσω κοινωνικών δικτύων Reviewed by imerisios.gr on 10:36:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.