Παπαθεοδώρου προς Τσίπρα : «Επιλέξατε να κολυμπάτε μαζί του στα μολυσμένα νερά του καθεστωτικού παρακράτους» - Ύψωσε τους τόνους στη Βουλή για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον Υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο


Ιδιαιτέρως αιχμηρός ήταν κατά την τοποθέτησή του ο Αχαιός βουλευτής κατά την ομιλία του για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον Υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο.

Αναφερόμενος σε όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας ο κ. Παπαθεοδώρου σημείωσε ότι «τεκμηριώνουν την μη νόμιμη λειτουργία λιμενικών, σωφρονιστικών και δικαστικών αρχών, μη νόμιμες παρεμβάσεις  της εκτελεστικής εξουσίας, παραβίαση του Π.Κ., του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και του Σωφρονιστικού Κώδικα. Τεκμηριώνουν την ευθύνη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για τέλεση αδικημάτων.»
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: « Εδώ έχουμε μία ομάδα ανθρώπων, που ενώνονται και συνεννοούνται μεταξύ τους για να διαπράξουν αδικήματα, έναν  Υπαξιωματικό του Λιμενικού, στελέχη κρατικών Υπηρεσιών, στελέχη Υπουργείων, έναν Υπουργό και άλλα ίσως ακόμα πρόσωπα που επιδιώκουν να επηρεάσουν την εξέλιξη μίας δικαστικής υπόθεσης, από την έκβαση της οποίας φαίνεται να έχουν πολιτικό ή άλλο όφελος.» και συνέχισε λέγοντας 
«Λειτουργούν με οργανωμένο τρόπο, με στόχο να χειραγωγήσουν τη δικαιοσύνη και να στοιχειοθετήσουν την εμπλοκή συγκεκριμένου επιχειρηματία. Η παρέμβαση Καμμένου στον κρατούμενο και στην δικαστική λειτουργό έγινε με στόχο να καθοδηγήσει την διαδικασία.
Ερώτημα: Ισχύει αυτό που καταγγέλλει ο κρατούμενος ότι για να εισέλθει η κα Τζίβα στην φυλακή χρειάστηκε να τηλεφωνήσει  ο κ. Καμμένος τον Αρχιφύλακα κ Τάση;
Ερώτηση 1η: Ο κρατούμενος έχει δώσει μυστική κατάθεση; Αυτός αρνείται και φαίνεται να κατέχει στοιχεία που τα βγάζει στην δημοσιότητα όταν θέλει να πάρει κάτι ο ίδιος. 
Ερώτηση 2η: Τι είδους καταθέσεις είναι αυτές που η Εισαγγελέας συζητά με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κατά τον χρόνο λήψης της υποτιθέμενης κατάθεσης; Υπάρχει ευθύνη Κοντονή για παραβίαση διατάξεων του Κώδικα ποινικής Δικονομίας και Σωφρονιστικού Κώδικα
Στις 22 Ιανουαρίου 2017, ο κρατούμενος στέλνει μεταμεσονύκτιο μήνυμα στον κ. Καμμένο και κανονίζουν όχι μόνο την μεταγωγή του σε άλλη φυλακή, αλλά ο Γιαννουσάκης του προσδιορίζει τις καλύτερες ημερομηνίες,  την 1η και 2α  Φεβρουαρίου για την μεταγωγή και τον παροτρύνει να καταθέσει για να πάρει ο κρατούμενος αναστολή, να βγει από την φυλακή και τότε να δώσει κατάθεση.  Χειραγώγηση της Δικαιοσύνης και Συναλλαγή!
Ο Υπαξιωματικός ως άνθρωπος του κ. Καμμένου, έχει επισκεφθεί τον Γιαννουσάκη έξι φορές από τον Αύγουστο μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, περισσότερες μέχρι τον Μάρτιο, έχει ανταλλάξει δεκάδες μηνύματα με τον κρατούμενο, υποσχόταν μεταγωγές και συνεννοήσεις με τον κ. Καμμένο για αναστολή ποινής αν λάμβανε κατάθεση που θα ενοχοποιούσε συγκεκριμένο επιχειρηματία. Οργανωμένο σχέδιο χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.
Άρα, από πότε γνώριζε ο κος Καμμένος το σχέδιο για την επίμαχη κατάθεση, Από τον Ιανουάριο που έπαιρνε τηλέφωνο ο ίδιος τον κρατούμενο ή μήπως από τον Αύγουστο που οργανώθηκε η καθοδήγηση των ερευνών;;»
Κλείνοντας ο κ. Παπαθεοδώρου «επιτέθηκε» στον Πρωθυπουργό λέγοντας:
«Από πότε γνώριζε ο κος Πρωθυπουργός αυτήν την παραδικαστική συμμορία και τι έκανε για να την αποτρέψει και να προστατεύσει την Δικαιοσύνη;
Οι ευθύνες είναι υπαρκτές όσο και αν προσπαθήσετε να συγκαλύψετε το σκάνδαλο. Όσο και αν πιέζετε τους βουλευτές να σας κλείσουν τα μάτια μπροστά στην ψήφο τους.
Τώρα ξέρουν όλοι ότι ο Πρωθυπουργός δεν διάλεξε απλά ένα εταίρο με αντιθεσμικές συμπεριφορές για συγκυβέρνηση, αλλά επέλεξε να κολυμπήσει μαζί του στα μολυσμένα νερά του καθεστωτικού παρακράτους και όταν χρειάζεται να τον καλύπτει με πλήρη συνείδηση αυτού που κάνει. Θα συνεχίσει,  πλέον με την συναίνεσή των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, να υποδουλώνει το όποιο αριστερό άλλοθι σας έχει απομείνει στην προστασία του κου Καμμένου!»

Παπαθεοδώρου προς Τσίπρα : «Επιλέξατε να κολυμπάτε μαζί του στα μολυσμένα νερά του καθεστωτικού παρακράτους» - Ύψωσε τους τόνους στη Βουλή για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον Υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο Παπαθεοδώρου προς Τσίπρα : «Επιλέξατε να κολυμπάτε μαζί του στα μολυσμένα νερά του καθεστωτικού παρακράτους» - Ύψωσε τους τόνους στη Βουλή για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον Υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο Reviewed by imerisios.gr on 8:03:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.