Πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Άστρα να πάνε» - Σπουδαία πρωτοβουλία στήριξης της ομάδας "Χέρι-Χέρι"Με μεγάλη επιτυχία έκανε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στο Επίκεντρο+ η κωμωδία καταστάσεων των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή «Άστρα να πάνε» σε σκηνοθεσία Νίκου Μαγδαληνού. Ο Γιάννης Χατζηγερωργίου, η Αναστάσια Μακράκη, ο Γιώργος Λογαράς, η Ράνια Αθανασοπούλου και ο Νίκος Δερτιλής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα έργο που παίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, που ευχάριστα μπορεί να δει ο περισσότερος κόσμος λόγω του  σύγχρονου κειμένου, της φρεσκάδας των νέων ανθρώπων και των πολύ καλών συντελεστών της παράστασης που την υπογράφουν. Τη μουσική έχει κάνει ο Σάκης Μπάστας, τη σκηνογραφία και την ενδυματολογική επιμέλεια η Μαρία Βασιλάκη και τα φώτα ο Θάνος Ψαρράς.


Πολλοί ήταν οι επίτιμοι καλεσμένοι και φίλοι του Επικέντρου οι οποίοι στήριξαν με τον οβολό τους - με ειδικό κουπόνι - την Εθελοντική Ομάδα Χέρι-Χερι η οποία θα μοιράσει μέσω της αλυσίδας Super Market 3Α Αράπης τα απαραίτητα αγαθά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.  

Το «‘Αστρα να πάνε» θα παίζεται στο Επίκεντρο+ για το Σεπτέμβριο και για όλο τον Οκτώβριο από Πέμπτη έως Κυριακή.  


Πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Άστρα να πάνε» - Σπουδαία πρωτοβουλία στήριξης της ομάδας "Χέρι-Χέρι" Πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Άστρα να πάνε» - Σπουδαία πρωτοβουλία στήριξης της ομάδας "Χέρι-Χέρι" Reviewed by imerisios.gr on 7:51:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.