Συνεχίζονται οι παραστάσεις της κωμωδίας «Άστρα να πάνε»


Μετά τη μεγάλη επιτυχία της κωμωδίας «Άστρα να πάνε», το θέατρο Επίκεντρο+ ανακοινώνει την παράταση των παραστάσεων για την επόμενη Πέμπτη 2, Παρασκευή 3, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου.
Το «Άστρα να πάνε» είναι έργο των Βασ. Ρίσβα και Δήμ. Σακαλή σε σκηνοθεσία Νίκου Μαγδαληνού το οποίο ανέβηκε το Σεπτέμβριο και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό της Πάτρας.
Πρόκειται για μία κωμωδία παρεξηγήσεων μέσα στην οποία οι ήρωες δοκιμάζουν τα όριά τους. Οι συγγραφείς παρουσιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο τις σχέσεις των  σύγχρονων ζευγαριών, την απιστία καθώς και την ανάγκη επιβίωσης ανθρώπων του περιθωρίου και της διαφορετικότητας.
Λίγα λόγια για την ιστορία:
Όταν η Όλγα μαθαίνει ότι είναι έγκυος, ο σύζυγός της, Κώστας, αποφασίζει να βρει τους πραγματικούς του γονείς. Όταν ο Κώστας συναντά τη Μάρθα, που είναι πάνω στα χωρίσματα, αρχίζουν οι ανατροπές. Και όταν ο Άλεξ γνωρίζει τον Ιάκωβο ξεκινούν οι παρεξηγήσεις. Αν μπερδευτούν όλοι μαζί τότε σίγουρα θα καταλάβετε ότι τα άστρα… συνωμοτούν εναντίον τους.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Νίκος Μαγδαληνός
Κείμενo: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή
Μουσική: Σάκης Μπάστας
Σκηνικά – ενδυματολογική επιμέλεια: Μαρία Βασιλάκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Αναστασία Μακράκη
Σχεδιασμός φώτων: Θάνος Ψαρράς
Ήχος: Κώστας Θεοδωρόπουλος
Φώτα: Νίκος Γιατράκος
Κατασκευή σκηνικού: Κώστας Δρίβας

Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά):
Ράνια Αθανασοπούλου
Νίκος Δερτιλής
Γιώργος Λογαράς
Αναστασία Μακράκη
Γιάννης Χατζηγεωργίου
Παραγωγή : Επίκεντρο+

Παραστάσεις:
2-5 Νοεμβρίου 2017
Πέμπτη – Σάββατο στις 9:15 μ.μ.
Κυριακή στις 8:00 μ.μ.
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με 10΄ διάλειμμα
Γενική είσοδος: 10,00€

Κρατήσεις θέσεων: 2610 46 10 50
Συνεχίζονται οι παραστάσεις της κωμωδίας «Άστρα να πάνε» Συνεχίζονται οι παραστάσεις της κωμωδίας «Άστρα να πάνε» Reviewed by imerisios.gr on 9:05:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.