«Επιμελητήριο για όλους»: Η επικοινωνία με χιλιάδες μέλη δείχνει το δρόμο της ανανέωσης


Το «Επιμελητήριο για όλους», ως παράταξη ευθύνης, που πρώτιστη προτεραιότητά της θεωρεί την επικοινωνία με τα μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας,  ήλθε ήδη σε επαφή ποικιλοτρόπως με χιλιάδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες του νομού και αφουγκράσθηκε τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, όπως επίσης συζήτησε τους τρόπους για διέξοδο και τις προοπτικές του επιμελητηριακού κινήματος της Αχαΐας.

Η επικοινωνία ανέδειξε στοιχεία και ευρήματα προς αξιοποίηση, ενώ εξήχθησαν συμπεράσματα που, δυστυχώς, δεν περιποιούν  τιμή για την απερχόμενη Διοίκηση. Η πλειοψηφία των μελών του Επιμελητηρίου δεν ένοιωσε την φροντίδα και την προστασία του φορέα σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και γι’ αυτό δεν δίσταζαν να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους.
Από την άλλη πλευρά, η έγνοια και το ενδιαφέρον της  παράταξης Κρίκη αιφνιδίασε ευχάριστα και χαροποίησε τα μέλη, γιατί έγιναν κοινωνοί της ειλικρινούς πρόθεσης ν΄ ανοίξει το Επιμελητήριο τις πόρτες του σε όλους και να έχουν πρόσβαση και δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες της επόμενης μέρας των εκλογών.
Στο μεταξύ, σήμερα Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα της καταβολής των εισφορών και παρατηρήθηκε στο Επιμελητήριο το αδιαχώρητο. Είναι κι αυτό ένα σαφές δείγμα ότι ακόμη και τα αδρανή μέλη του φορέα, μετά την εμφάνιση της παράταξης Κρίκη δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τις κάλπες του Νοεμβρίου, αφού παρουσιάζεται μπροστά τους η ευκαιρία να συμβάλουν καθοριστικά, ώστε να πνεύσει άνεμος ανανέωσης και αλλαγής.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΙΚΗΣ: ΚΑΛΟΣ ΟΙΩΝΟΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Επιμελητηρίου για όλους» Παναγιώτης Κρίκης σχολιάζοντας τα προαναφερόμενα, δήλωσε:
«Ήταν, είναι και θα είναι καθημερινή υποχρέωσή μας να ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τα μέλη μας. Η αμεσότητα είναι ο καλύτερος αγωγός επικοινωνίας, γιατί από τις υποδείξεις και τις προτάσεις των φίλων μας διευκολυνόμαστε για να αναδειχθεί από τις κάλπες το Επιμελητήριο που θέλουμε. Κοινός τόπος είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών είναι δυσαρεστημένη από την απερχόμενη διοίκηση Μαρλαφέκα.
Κοινός τόπος, επίσης, είναι ότι η παράταξή μας «Επιμελητήριο για όλους» ήλθε να εξαλείψει τη δυσαρέσκεια με την αποφασιστικότητά της να μετατρέψει το Επιμελητήριο Αχαΐας σε φορέα ελπίδας, ισονομίας, διαφάνειας και αποτελεσματικότητας. Με γνώμονα πάντοτε το δικαίωμα να αντιμετωπίζονται ισότιμα και να νοιώθουν, όλοι ανεξαίρετα, μέτοχοι της ανάπτυξης και της προκοπής»

«Επιμελητήριο για όλους»: Η επικοινωνία με χιλιάδες μέλη δείχνει το δρόμο της ανανέωσης «Επιμελητήριο για όλους»: Η επικοινωνία με χιλιάδες μέλη δείχνει το δρόμο της ανανέωσης Reviewed by imerisios.gr on 10:20:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.