Επίσημη πρεμιέρα για το «ο Χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» στο Επίκεντρο+


Αυτήν την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, η παιδική σκηνή του Επίκεντρο+ κάνει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα.

«Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» είναι ένα έργο του Λάκη Κουρετζή το οποίο παρουσιάζεται από το Μίλτο Νίκα, για πρώτη φορά στην Πάτρα, ως μία περιπέτεια φαντασίας, η οποία ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στην έννοια του χρόνου.
Ο Λάκης Κουρετζής είναι Παιδαγωγός - Σκηνοθέτης - Συγγραφέας- Ειδικός σε θέματα Αισθητικής παιδείας. Σπούδασε Ψυχολογία της Παιδαγωγικής, Παιδαγωγική θεάτρου, Αισθητική αγωγή και έκφραση του παιδιού στην Αυστρία, Γερμανία και Ελβετία. Είναι ο θεμελιωτής του «θεατρικού παιχνιδιού» στην Ελλάδα. Ιδρυτής της ομάδας τέχνης ΠΑΡΟΔΟΣ και συνιδρυτής μαζί με την Ανδρομάχη Μοντζολή της Εταιρίας καλλιτεχνικής και παιδευτικής θεατρικής έκφρασης ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. Το 1995 εξελέγη στην Γαλλία πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Θεάτρου των Παιδιών.

Στην επίσημη πρεμιέρα θα παραβρίσκεται και ο ίδιος ο συγγραφέας. 
Επίσημη πρεμιέρα για το «ο Χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» στο Επίκεντρο+ Επίσημη πρεμιέρα για το «ο Χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» στο Επίκεντρο+ Reviewed by imerisios.gr on 9:53:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.