Συγχαρητήρια επιστολή Μαυραγάνη για την επιτυχία της Εφηβικής ομάδας του Προμηθέα


Ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, απέστειλε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Προμηθέα Πατρών και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Ευάγγελο Λιόλιο,
την ακόλουθη επιστολή:


Αγαπητέ Βαγγέλη


Θα ήθελα να σε συγχαρώ προσωπικά για την μεγάλη επιτυχία της Εφηβικής ομάδας του Προμηθέα και την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ για τη σαιζόν 2017-18.

Τα συγχαρητήρια μου πολλά προς όλα τα παιδιά και τους προπονητές, αλλά και στους γονείς τους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη αυτή την πορεία.

Η νίκη αυτή είναι σημαντική για όλους μας καθώς σηματοδοτεί όχι μόνο την αρχή μιας νέας λαμπρής πορείας της καλαθοσφαίρισης εφήβων, αλλά θα αποτελέσει τη βάση και τη μαγιά για τις αυριανές προσπάθειες και νίκες των αθλητών μας και της αντρικής ομάδας του Προμηθέα.

Το ήθος, το αγωνιστικό πνεύμα, η σκληρή δουλειά και η δύναμη ψυχής που διακρίνει κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της τωρινής αλλά και μελλοντικής επιτυχίας σας.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες! 

Συγχαρητήρια.

Φιλικά
Γιώργος Μαυραγάνης

Συγχαρητήρια επιστολή Μαυραγάνη για την επιτυχία της Εφηβικής ομάδας του Προμηθέα Συγχαρητήρια επιστολή Μαυραγάνη για την επιτυχία της Εφηβικής ομάδας του Προμηθέα Reviewed by imerisios.gr on 10:14:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.