Ημερίδα στο Λάππα για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Με στόχο την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα, με τη στήριξη του Δήμου Δυτικής Αχαϊας και του ΚΕΕΛΠΝΟ,  την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Σχολείο Λάππα, με θέμα «Καταπολέμηση Κουνουπιών και Δημόσια Υγεία». 
«Ξεκινάμε το πρόγραμμα ενημέρωσης για την καταπολέμηση κουνουπιών από το Δήμο Δυτικής Αχαϊας και την ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας, όπου συναντιούνται ο τουρισμός και η αγροτική παραγωγή με το σπάνιο οικοσύστημα του Κοτυχίου Στροφυλιάς, στο οποίο  κυριαρχεί το υγρό στοιχείο» τόνισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και πρόσθεσε: 
«Από την περιοχή αυτή, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις συνύπαρξης της ανάπτυξης, των κανόνων σεβασμού στο περιβάλλον με τους κανόνες δημόσιας υγείας». 
Με σύνθημα «Ενημερώνομαι, Ρωτώ, Συμμετέχω» οι εισηγητές θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες, θα απαντήσουν στις απορίες τους και θα υποδείξουν τρόπους με τους οποίους ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στην προσπάθεια για την καταπολέμηση των κουνουπιών.
Θα μιλήσουν η νοσηλεύτρια ΜΑ, ΚΕΕΛΠΝΟ Μαρία Τσερώνη, ο διευθύνων σύμβουλος της αναδόχου εταιρίας ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Σπύρος Μουρελάτος και η Ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ Σοφία Συμεωνίδου. 
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Χρήστος Νικολάου. 
Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Σάκης Μαυρόγιαννης, Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Αχαϊας, ενώ υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Θεόδωρος Λάμπος Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Ημερίδα στο Λάππα για την καταπολέμηση των κουνουπιών Ημερίδα στο Λάππα για την καταπολέμηση των κουνουπιών Reviewed by imerisios.gr on 4:32:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.