Οι εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης πανσελήνου σε Πάτρα και Ναύπακτο

Εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Αυγούστου σε Πάτρα και Ναύπακτο με αφορμή την Αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών Συναυλία Μικτής Χορωδίας Πολυφωνικής Πάτρας (αφιέρωμα στα 90 χρόνια από τη γέννηση των συνθετών Μ. Χατζηδάκη και Μ. Θεοδωράκη)
Αρχαιολογικός χώρος Φρουρίου Ρίου Στο θεατράκι του κάστρου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στην ελληνική μουσική με ορχήστρα από τέσσερα μαντολίνα και ένα πιάνο.
Κάστρο Πάτρας Ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο κατά τις πρώτες βραδινές ώρες από αρχαιολόγους της Εφορείας και προβολή αρχαιολογικής ταινίας.
Κάστρο Ναυπάκτου  H EΦΑ Αιτωλοακαρνανίας συνδιοργανώσει με το Εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου «Δρώντων Κάθαρσις» θεατρική παράσταση με τίτλο « Ευμενίδες… το Πάθος – Μάθος». Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό έως 23:00.
Οι εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης πανσελήνου σε Πάτρα και Ναύπακτο Οι εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης πανσελήνου σε Πάτρα και Ναύπακτο Reviewed by imerisios.gr on 12:20:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.