Πολυφωνική: Πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο σε Πάτρα και Αθήνα


Συνεχίζοντας τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες, ο Οργανισμός της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, πρόκειται να μετάσχει σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις της πόλης μας, την προσεχή Κυριακή 21 Οκτωβρίου, ενώ όπως ήδη είναι γνωστό το Σάββατο η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός], θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Χορωδιών της Κηφισιάς.
                     Συγκεκριμένα η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ  [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος] θα ερμηνεύσει ευχάριστα έργα μουσικής, στα σκαλοπάτια των Δικαστηρίων [Γούναρη], περίπου στις 12 το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης- περιπάτου, που θα οργανώσει το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, στη μεγάλη κινητοποίηση- ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας για τον καρκίνο του μαστού.

                     Επίσης στη ίδια εκδήλωση και κατά την έναρξη της [11.30 π.μ.], στην Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, το σύνολο κρουστών του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [υπεύθυνος καθηγητής: Κώστας Κονδύλης], θα δώσει το στίγμα της εμψύχωσης των μετεχόντων και πριν από την εκκίνηση του περιπάτου.

                    Το ίδιο σύνολο των κρουστών, θα βοηθήσει με τα ρυθμικά σχήματα του, του αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο Πάτρας, που θα οργανώσει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας. 

                    Τα κρουστά θα ευρίσκονται στο κάτω μέρος της Πλατείας Τριών Συμμάχων, απ’ όπου θα διέλθουν οι δρομείς, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11.30 π.μ.

Πολυφωνική: Πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο σε Πάτρα και Αθήνα Πολυφωνική: Πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο σε Πάτρα και Αθήνα               Reviewed by imerisios.gr on 9:44:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.