Στην τελική ευθεία για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής - Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο εορταστικό θεσμό του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟΥ της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, που φέτος θα πραγματοποιηθεί 22 και 23 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 8 και στις 7.30 το βράδυ αντιστοίχως. 
Χορηγός επικοινωνίας είναι ο imerisios.gr

Οι γιορταστικές και επίσημες αυτές συναυλίες, που ως γνωστόν, αποτελούν τις μεγαλύτερες Χριστουγεννιάτικες συναυλίες της πόλης μας, θα υλοποιηθούν με τη συμμετοχή της 40μελούς ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ‘’SINFONICA’’, των δύο καταξιωμένων λυρικών τραγουδιστών, Μίνας Πολυχρόνου [soprano] και Γιάννη Γιαννίση [baritone], της Ακαδημίας χορού και Dance A Ελένης Μπαλαφούτη, αλλά και των Χορωδιακών και Ορχηστρικών τμημάτων του Οργανισμού, ήτοι σύνολο 350 ερμηνευτές.

                 Η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων θα αρχίσει, για μεν τα μέλη του Οργανισμού, από Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, ενώ για το ευρύτερο κοινό από Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Οργανισμού [Κορίνθου 280-Γούναρη] και από Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, πρόσθετα, στο βιβλιοπωλείο DISCOVER και στα οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ενώ θα είναι όλα αριθμημένα.

                 Το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και με την ευγενική υποστήριξη ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ.
                 Μεγάλοι χορηγοί: ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, WEST AE, Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΕ- FERRY CENTER, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. 
                 Χρυσοί χορηγοί: ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Πατρών ΑΕ- Μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης/ Κωνσταντίνος Τρίγκας. 
                 Χορηγοί: DUR, ΑΤΕ Χ.Κ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ, ΒΟΧ- ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ- ΡΕΛΛΟΣ. 
                 Υποστήριξη: ΙΤΕ ΙΕΧΜΗ, MED FRIGO AE, γρ. γεν. τουρισμού ΜΑΡΓΕΛΗΣ, οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, Trattoria I SEGRETI DI PASTA. 
                 Ειδικοί χορηγοί: ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, Στούντιο SAMMI, Στούντιο Φωτογραφίας: Χάρης Αναγνωστόπουλος, οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, Βιβλιοπωλείο DISCOVER. 
                 Χορηγοί Μπουφέ Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, ΚΑΣΤΡΟ- ποτοποιία Γ.ΧΑΧΑΛΗΣ.
                 Ανθοστολισμός Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου: Ανθοπωλείο ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ.
                Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ. Απ’ ευθείας ραδιοφωνική μετάδοση: ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ. 

Στην τελική ευθεία για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής - Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων Στην τελική ευθεία για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής - Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων Reviewed by imerisios.gr on 10:04:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.