Ο Γιώργος Μαυραγάνης στον εορτασμό της ίδρυσης του Πανεπιστημίου ΠατρώνΤο «παρών» στην εκδήλωση για τον 54ο εορτασμό της ίδρυσης του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά και τον εορτασμό του προστάτη άγιου των Πατρών, Αγίου Ανδρέα, έδωσε ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης. Ο Γ. Μαυραγάνης παρακολούθησε τη συναυλία του γνωστού μουσικοσυνθέτη Στέφανου Κορκολή και ευχήθηκε στην Πρύτανη, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, και στα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας να έχουν υγεία και να συνεχίσουν την σκληρή προσπάθεια που καταβάλουν για την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας του εκπαιδευτικού τους έργου. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Γ. Μαυραγάνης δήλωσε:
«Το Πανεπιστήμιο Πατρών αποτελεί φάρο γνώσης για τους φοιτητές, αλλά και σημαντικό πυρήνα για την εθνική έρευνα και την καινοτομία. Η κοινωνία της Πάτρας και της Αχαΐας πρέπει να αισθάνονται υπερηφάνεια για τη λειτουργία του. Οφείλουμε όλοι μας (πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, φοιτητές, πολίτες) να εργαστούμε με όραμα και σχέδιο για να ενδυναμώσουμε τη σχέση ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο και την τοπική κοινωνία.»

Ο Γιώργος Μαυραγάνης στον εορτασμό της ίδρυσης του Πανεπιστημίου Πατρών Ο Γιώργος Μαυραγάνης στον εορτασμό της ίδρυσης του Πανεπιστημίου Πατρών Reviewed by imerisios.gr on 9:51:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.