« Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» στην πλατεία Γεωργίου


Οι Γιατροί του Κόσμου και ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών στολίζουν ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα.


Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο επάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου Α’ την Παρασκευή 14  Δεκεμβρίου από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.

Στόχος η συλλογή γάλακτος μακράς διαρκείας για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και τροφίμων και φαρμάκων με μακρά λήξη. Παράλληλα θα λειτουργεί και σπιτάκι των Γιατρών του Κόσμου με Χριστουγεννιάτικα είδη.

Η έμπρακτη υποστήριξη του εμπορικού κόσμου και όλων των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Προσφέροντας την αγάπη μας μέσα από ένα κουτί γάλα εβαπορέ μπορούμε να συμβάλουμε στην κάλυψη αναγκών μικρών παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη. Συμμετέχουμε όλοι σε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή ανθρωπιστικής βοήθειας και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας αλλά και προς όλο τον κόσμο.

« Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» στην πλατεία Γεωργίου « Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» στην πλατεία Γεωργίου Reviewed by imerisios.gr on 9:50:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.