Μουσικοκινητικά και θεατρικά δρώμενα από τη Μέριμνα - Θα βραβευτούν αθλητές των Special Olympics


Το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", στα πλαίσια της 3ης Δεκεμβρίου -Παγκόσμιας  Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία θα διοργανώσει μια ενημερωτική - εκπαιδευτική
δράση με μουσικοκινητικά και θεατρικά δρώμενα με τίτλο : «Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΤΑΠΟΥΣ» και βασίζεται στο έργο της συγγραφέως, κας  Α. Δενδρινού.
Στόχος της εν λόγω δράσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού, η ανάδειξη των ικανοτήτων των Ατόμων με Αναπηρία, η αποστιγματοποίηση, η δικτύωση και η καταπολέμηση του ρατσισμού και των προκαταλήψεων.
Η εκδήλωση αυτή θα λάβει χώρα στο Θέατρο ROYAL, Ακτή Δυμαίων 53 (Παλιό Πτωχοκομείο), την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν Δημοτικά & Γυμνάσια σχολεία της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα βραβεύσει τους αθλητές-εκπαιδευόμενους του Κέντρου μας που συμμετέχουν στα Special Olympics Hellas.

Μουσικοκινητικά και θεατρικά δρώμενα από τη Μέριμνα - Θα βραβευτούν αθλητές των Special Olympics Μουσικοκινητικά και θεατρικά δρώμενα από τη Μέριμνα - Θα βραβευτούν αθλητές των Special Olympics Reviewed by imerisios.gr on 9:55:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.