Στην κούρσα για τον Δήμο Πατρέων ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος - Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του

Μέσω των κοινωνικων δικτύων ανακοινωσε την αποφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο Πατρέων ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Όπως αναφερει:

Πρώτη του χρόνου. Αφετηρία μιας νέας χρονιάς. Αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα, για όλους. Ένα νέο ξεκίνημα και για μένα, αν και σε ένα χώρο γνώριμο, οικείο και αγαπημένο, αυτόν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αυτή την ημέρα θέλω να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να συμμετέχω στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του προσεχούς Μαΐου, ως Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων. 

Με τη θέληση να συμπορευτώ με τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες που πιστεύουν ότι η πόλη μας δικαιούται και μπορεί να ανακτήσει το ρόλο και την αίγλη της, ως τρίτη πόλη της χώρας, ως πρωτεύουσα της Νοτίου Ελλάδας. 

Χωρίς διάθεση να μηδενίσω την προσφορά κανενός, όλο το επόμενο διάστημα θα καταθέσω στην κρίση σας ιδέες και προτάσεις. Ακόμα και με όσους διαφωνήσουμε, θα επιδιώξω να έχουμε έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο. 

Πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πλατιά λαϊκή πλειοψηφία που θα γυρίσει σελίδα για την Πάτρα μας. 

Ας είναι το 2019 η πρώτη χρονιά αυτής της δημιουργικής προσπάθειας. Για την Πάτρα και για όλους μας. 

Τις θερμότερες ευχές μου η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, να φέρει σε όλες και σε όλους μας υγεία, δύναμη, χαρά και ευόδωση των προσωπικών στόχων. 

Γρηγόρης Αλεξόπουλος 
Υποψήφιος Δήμαρχος ΠατρέωνΣτην κούρσα για τον Δήμο Πατρέων ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος - Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του Στην κούρσα για τον Δήμο Πατρέων ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος - Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του Reviewed by imerisios.gr on 1:24:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.