Το μήνυμα Νικολόπουλου για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας - "Ο «ευαγγελισμός» αποτελεί την κινητήρια δύναμη του ελληνισμού προς τα εμπρός"Με την ευκαιρία της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε τα εξής:
«Κόντρα στους απάτριδες διεθνιστές και εθνομηδενιστές, τα έθνη εξακολουθούν να υπάρχουν και να διαμορφώνουν την ιστορία.

Το ελληνικό έθνος τιμάει την 198η επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας και αποτίει τον οφειλόμενο φόρο τιμής σε εκείνους που θυσιάστηκαν και θυσίασαν τα πάντα για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία. Και προχωράει προς ένα μέλλον που ξέρει ότι μπορεί να είναι καλύτερο, μόνο εφόσον εξακολουθεί να στηρίζεται στις πατρογονικές παρακαταθήκες της δημοκρατίας και της ελληνοχριστιανικής διδασκαλίας.

Διόλου τυχαία οι πρόγονοί μας συνέδεσαν την επέτειο έναρξης της εθνοαπελευθερωτικής επανάστασης  με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, ως «ευαγγελισμό ηθικής και εθνικής λύτρωσης». Και αυτός ο «ευαγγελισμός» παραμένει πάντα επίκαιρος. Και πάντα αποτελεί την κινητήρια δύναμη του ελληνισμού προς τα εμπρός.

Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Ελληνες.

Χρόνια πολλά στις Πατρινές και τους Πατρινούς.

Και να γνωρίζουν πως όσοι Εφιάλτες και όσοι κιοτήδες και να εμφανίζονται στην ιστορία, οι πραγματικοί Έλληνες θα είναι πάντα περισσότεροι!»
Το μήνυμα Νικολόπουλου για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας - "Ο «ευαγγελισμός» αποτελεί την κινητήρια δύναμη του ελληνισμού προς τα εμπρός" Το μήνυμα Νικολόπουλου για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας - "Ο «ευαγγελισμός» αποτελεί την κινητήρια δύναμη του ελληνισμού προς τα εμπρός" Reviewed by imerisios.gr on 8:58:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.