«Λάβετε θέσεις…»


Από αυτή την εβδομάδα ξεκινά και τυπικά η προεκλογική περίοδος με πάνω από δέκα υποψηφίους Δημάρχους και μερικές εκατοντάδες υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους να βρίσκονται στην αφετηρία της διαδρομής για την διεκδίκηση του πολυπόθητου «σταυρού» στις εκλογές του Μαΐου.


Το νέο εκλογικό σύστημα, της απλής αναλογικής, θα απαιτήσει συμμαχίες την επόμενη ημέρα και αυτός είναι ίσως και ο λόγος που η πολιτική αντιπαράθεση πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν έχει φουντώσει, τουλάχιστον ακόμα.


Στους επόμενους δύο μήνες, οι υποψήφιοι καλούνται να ξεδιπλώσουν το όραμά τους για την Πάτρα που ονειρεύονται, και όλοι δηλώνουν ότι αγαπούν. Θα είναι κρίμα άλλη μία πενταετία η πόλη να γίνει θύμα (μικρο)πολιτικών συμφερόντων και σε λίγα χρόνια να συζητάμε και πάλι για τις ευκαιρίες που χάσαμε.

Είναι στο χέρι του καθενός από εμάς να βάλουμε μπροστά την πόλη μας και να εμπιστευτούμε το μέλλον του τόπου όχι σε ανθρώπους που έχουμε κάποια υποχρέωση αλλά που πραγματικά αξίζουν και μπορούν να την οδηγήσουν στην ανάπτυξη.

imerisios.gr
«Λάβετε θέσεις…» «Λάβετε θέσεις…» Reviewed by imerisios.gr on 6:39:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.